Новости

 
09 червня 2020

АІС починає продажі автомобілів KIA Sportage з пробігом, що імпортовані з Кореї!

У торговельній мережі АІС стартував продаж KIA Sportage з пробігом, імпортованих з Кореї. Покупцям пропонується придбати автомобілі в хорошому або відмінному стані 2013-2016 р.в., з пробігом від 48-101 тис. км, c дизельними 1.7л або 2.0л двигунами та автоматичною трансмісією. Вартість стартує від 413 990 тис. грн (еквівалент $ 15 390, оплата в грн. по курсу НБУ)*. Автомобілі розмитнені, сертифіковані та доступні до покупки.

Kia Sportage - одна з найпопулярніших моделей в Україні. Кросовер має відмінне поєднання керованості, паливної економічності та потужності, що дає можливість долати більшу відстань, не відмовляючи собі в насолоді динамікою і керованістю за будь-яких дорожніх та погодних умовах. Крім того автомобіль оснащений інноваційними системами та просунутими технологіями, які гарантують максимальну зручність водіння та забезпечують виключно високій? рівень безпеки.

Просторий салон та задні сидіння з функцією нахилу спинки дають можливість користуватися простором на власний розсуд, сидіння KIA Sportage можна скласти практично в плоску підлогу, а дворівневий багажник також має великий обсяг. Інтер'єр салону відрізняється високою якістю обробки та стильним зовнішнім виглядом.

АІС закуповує автомобілі з пробігом тільки у офіційних представників заводів-виробників в хорошому та відмінному стані. Автомобілі мають загальну агрегатну та кузовну базу з аналогами в ЄС і Україні, що суттєво спростить для майбутніх власників їх подальше сервісне обслуговування.

З переваг придбання автомобіля з пробігом в АІС можна виділити можливість покупки в кредит, лізинг **, а також в трейд-ін. Покупці юридичні особи отримують повне відшкодування ПДВ.

Відзначимо, що до покупки доступні також інші бренди та моделі авто з Південної Кореї: Kia Rio, Kia Picanto, Hyundai Sonata, Hyundai Santa FE, Hyundai Elantra, Hyundai ix35 / Tucson. Крім того до покупки доступні такі бренди та моделі авто з США як: Volkswagen Jetta, Honda CR-V, Chevrolet Cruze, Mazda 3, Ford Focus, Ford Escape.

Загальний склад пропонованих автомобілів один з найбільших в Україні та перевищує 150 од.

Усі пропоновані до покупки автомобілі доступні для тест-драйву!

Нагадаємо, що в компанії AIS AutoTrade також доступна послуга купівлі б/в авто з Кореї або США під замовлення клієнта.

Більше інформації про пропоновані автомобілі з пробігом на сайті www.autotrade.com.ua.

Зробити індивідуальне замовлення на покупку авто з США можна на сайті https://import.autotrade.com.ua.

Додаткову інформацію можна також отримати на інформаційній лінії 0 800-50-79-50 (безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів українських операторів зв'язку).

* Вказана мінімальна ціна за одиницю товару за станом на 09 червня 2020 року! Залежно від обраного автомобіля ціни можуть відрізнятися відповідно до року випуску, пробігу та комплектації. Ціни можуть бути змінені в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі. Для отримання повної інформації звертайтеся до продавця.
** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами, які мають відповідні ліцензії НБУ та Держкомфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у Продавця.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка